top of page
Bert Karlsson utanför restaurangen på Ursand resort & camping.

Ursand Resort & Camping, Berts Värld & Rullebo.

Vi hjälper flera av Bert Karlssons företag med marknadsföring på sociala medier, foto & film samt webbdesign. Tidigare uppdrag har innefattat fotografering med drönare, skapande av innehåll till sociala medier, diverse uppdateringar till hemsidor & design av tryckmaterial.

Bahnhof Cowork

Kontorshotellet och coworkingen Bahnhof har anlitat LZ Konsult för design av en ny hemsida samt konsultation gällande marknadsföring på sociala medier.

Bahnhof Coworking & kontorshotell lounge
Mikrofon under inspelning av intervju till Skaraborgspodden.

Skaraborgspodden

LZ Konsult sköter digital marknadsföring åt Skaraborgspodden. Det innebär att vi tar alla bilder, redigerar alla filmer, har hand om alla sociala kanaler samt uppdaterar hemsidan som vi också har skapat.

Skövde Kontorscenter

Skövde Kontorscenter har anlitat oss för design av en ny hemsida samt hjälp med innehåll till sociala medier på löpande basis. Uppdraget innefattar regelbunden fotografering och arbete med digital annonsering.

Brotherskrivare med tillbehör i form av papper och bläck på Skövde Kontorscenter
Iphone mobiltelefon under reparation på Fixit i Skövde.

Fixit i Skövde

LZ Konsult har hjälp elektronikreparatören Fixit i Skövde med en uppdaterad grafisk profil, ny hemsida och sköter digital marknadsföring löpande. Klicka på knappen nedan för att se en reklamfilm som vi har producerat åt Fixit!

bottom of page