top of page
  • Leo Z

Bert Karlsson - Vår nya kund!Vi är mycket glada att från och med nu hjälpa flera av Bert Karlssons företag med webbdesign & innehåll på sociala medier.


Ursand Resort & Camping


Vakna till Vänerns kluckande och somna med sand mellan tårna. På Ursand bor du ett stenkast från en av Vänerns mäktigaste sandstränder och med direkt närhet till stora skogar och härliga promenadstråk. Vi sköter digital marknadsföring på Ursand i form av skapande av innehåll på sociala medier samt uppdateringar på hemsidan www.ursand.se


Berts Värld


Bert Karlssons Youtube-kanal där han varje vecka djupdyker i aktuella ämnen och delar med sig av sina tankar och funderingar. LZ Konsult har byggt hemsidan www.bertsvarld.se , gjort alla tryckdesigner för webbshoppen och sköter löpande kanalens sociala kanaler.


Rullebo


Letar du efter ett nyckelfärdigt hem? Eller kanske ett fritidshus, kontor eller studentbostad? Rullebo erbjuder landets mest prisvärda och flexibla hem som kallas Rullebo.

Att huset står på hjul innebär att du kan flytta eller sälja din Rullebo om dina behov skulle förändras, en Rullebo är alltså ett nyckelfärdigt modulhus. Samtidigt som vi hållit nere alla kostnader har vi ansträngt oss för att skapa ett hus av högsta kvalitet som följer våra svenska byggtraditioner. LZ Konsult har hjälp Rullebo www.rullebo.com med att ta fram designer för diverse trycksaker samt fotografering & film.

Comments


bottom of page